Suntem condusi !

Suntem cu totii condusi de niste descreierati , care se autodenumesc iluminati ,
Sunt toti patroni , sefi de corporatii sau tot felul de asa numite organizatii , 
Bancheri ce spala bani ,  mafii si organizatii teroriste angajate ,  care au fonduri pentru a produce cu buna stiinta teroare mondiala , tsunamiuri si tornade , fenomene meteo ce nu pot fi in niciun fel explicate , doar pentru a avea populatii subjugate , sa poata controla planeta .
Peste tot se vad talente si vedete , fel de fel de binefacatori , vindecatori  si tigani  bogati fara serviciu dar care toti sunt regi autoproclamati . 

Acesti retardati produc razboaie si  refugiati  , produc incet dar sigur fenomene precum  sclavagismul modern in care toti suntem obligati sa  defilam , sub permanenta amenintare a foametei si  a razbunarii , religiile  au facut si in vechime , fac si acum tot felul de crime impotriva umanitatii , sunt combinati cu mafioti si  fortele oculte , promovand prostia si  tot felul de panarame desfranate . 
  

Multi urla de foame , dar au masini de lux , vile cu terase si cele mai scumpe telefoane , ne lafaim traind in minciuna si fara pic de onoare si demnitate , dar doare cel mai tare ca suntem condusi de mintile bolnave care au impresia ca totul este al lor si apa si pamantul si vietile tuturor . 

Tin subjugate tari prin foamete , sete si saracie , manipuleaza si ucid , distrug tot ce este bun pentru omenire . Acesti debili mintal inchid scoli si spitale , traiesc in lux , dezbina populatii , mint si delapideaza fonduri ca sa traiasca bine . Nu au rusine de nimic , se rasucesc in morminte stramosii nostri care pentru Romania au murit si care au platit cu viata ca noi sa existam , sa fim un neam mandru , integru si corect .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

M-as muta undeva prin lume

Cultura inoculata in timp